NCSC (Nationaal Cyber Security Centrum): verschil tussen versies

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
k (is gerelateerd aan ingevoerd)
k (komma toegevoegd)
 
Regel 1: Regel 1:
 
{{#element:
 
{{#element:
 
|Elementtype=Organisatie
 
|Elementtype=Organisatie
|Beschrijving=Het NCSC is onderdeel van het ministerie van Justitie en Veiligheid. De experts van het NCSC werken aan een digitaal veilig Nederland. Ze identificeren en duiden risico’s en trends. De verzamelde kennis is breed toegankelijk. Ze zijn de verbindende schakel in een netwerk van nationale en internationale partners. Zij voorkomen maatschappelijke schade en beperken dreigingen. De experts van het NCSC geven vakkundige ondersteuning en advies. Dit doet het NCSC niet alleen. Door samen te werken voegen ze op alle bovenstaande gebieden waarde toe.
+
|Beschrijving=Het NCSC is onderdeel van het ministerie van Justitie en Veiligheid. De experts van het NCSC werken aan een digitaal veilig Nederland. Ze identificeren en duiden risico’s en trends. De verzamelde kennis is breed toegankelijk. Ze zijn de verbindende schakel in een netwerk van nationale en internationale partners. Zij voorkomen maatschappelijke schade en beperken dreigingen. De experts van het NCSC geven vakkundige ondersteuning en advies. Dit doet het NCSC niet alleen. Door samen te werken, voegen ze op alle bovenstaande gebieden waarde toe.
 
|Externe verwijzing=https://www.ncsc.nl/
 
|Externe verwijzing=https://www.ncsc.nl/
 
|Laag binnen vijflaagsmodel=2
 
|Laag binnen vijflaagsmodel=2

Huidige versie van 3 aug 2021 om 17:02


Organisatie.png
Naam: NCSC (Nationaal Cyber Security Centrum)
Website: https://www.ncsc.nl/

Het NCSC is onderdeel van het ministerie van Justitie en Veiligheid. De experts van het NCSC werken aan een digitaal veilig Nederland. Ze identificeren en duiden risico’s en trends. De verzamelde kennis is breed toegankelijk. Ze zijn de verbindende schakel in een netwerk van nationale en internationale partners. Zij voorkomen maatschappelijke schade en beperken dreigingen. De experts van het NCSC geven vakkundige ondersteuning en advies. Dit doet het NCSC niet alleen. Door samen te werken, voegen ze op alle bovenstaande gebieden waarde toe.

Meer informatieAlle Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
NCSC (Nationaal Cyber Security Centrum)Is gerelateerd aan

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
ICT-Beveiligingsrichtlijnen voor Webapplicaties-Richtlijnen (Bron)Is gerelateerd aanNCSC (Nationaal Cyber Security Centrum)