Geonovum organiseert op 2 oktober de Open Geodag

Uit NORA Online
Open GEO-dag op 2 oktober 2019 /
Versie door M.M.Vos (overleg | bijdragen) op 12 sep 2019 om 13:38 (aangemaakt)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Logo van Stichting Geonovum, een groen kruis, grijs vierkant en blauwe pijl met drie diagonale witte strepen er doorheen, met daaronder in groen de letters GEO en in grijs de letters NOVUM


Geonovum organiseert op 2 oktober de Open Geodag

donderdag 12 september 2019 - Gemiddeld eens in de twee jaar is er rond het onderwerp Geo zoveel gebeurd, dat het de hoogste tijd is om iedereen bij te praten. Geonovum doet dit door de Open Geodag te organiseren. Op 2 oktober vertellen de medewerkers van Geonovum je het laatste nieuws over de standaarden, komen hun samenwerkingspartners aan het woord over de laatste ontwikkelingen en praten ze iedereen bij vanuit de verschillende innovatieplatforms.

Veel aandacht gaat er ook naar de ontwikkelingen in het kader van SDI.Next; de noemer waaronder geodata beter bruikbaar gemaakt wordt voor developers.

Deelname en aanmelden

Als altijd is de Open Geodag net zo open als de GEO-standaarden: iedereen mag aanschuiven en toegang is gratis. Aanmelden bij Geonovum kan nu al via de pagina van Open Geodag 2019 of direct in het aanmeldformulier.

Programma & Impressie eerdere edities

Het programma is nog niet definitief vastgesteld, wie zich aanmeld krijgt hier meer informatie over. Na elke Open Geodag deelt Geonovum een impressie op hun website, de impressies van de afgelopen jaren geven je een goed beeld van wat je op 2 oktober kunt verwachten.

Suggestie voor het programma

Heb je zelf een (niet commercieel) verhaal over actuele ontwikkelingen in jouw organisatie of sector die je op 2 oktober wilt delen met de geo-community? Neem dan contact op met de organisatie.

Zie voor meer nieuws de nieuwspagina.