BRK/levering stand

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Elementtype.png
DienstEen afgebakende prestatie van een persoon of organisatie (de dienstverlener), die voorziet in een behoefte van haar omgeving (de afnemers). op concreter niveau van 'Voorziening/BouwsteenVoorziening die deel uitmaakt van de infrastructuur van de e-overheid.', dat door een afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. kan worden gebruikt.

Eigenschappen

TitelBRK-levering Stand (eenmalig, periodiek)
BeschrijvingBestandslevering van de BRK. Integreert administratieve en geografische gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat. Het betreft hier alle vormen van gegevens, zowel data uit informatiesystemen als records en documenten, in alle vormen zoals gestructureerd als ongestructureerd. Leverbaar als eenmalige standlevering, periodieke standlevering. Filtering mogelijk op gemeente, gebied en subject. Downloadservice. Verwerkingstermijn: maximaal 15 werkdagen.
ProducttypeHerhalende gegevenslevering: tijdsgedreven (abonnement), Eenmalige uitgestelde gegevenslevering (bestand of bericht)
Zoekingangengemeente, subject of gebied
Verstrekkingalle attributen worden verstrekt; alleen actuele gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat. Het betreft hier alle vormen van gegevens, zowel data uit informatiesystemen als records en documenten, in alle vormen zoals gestructureerd als ongestructureerd
Beschikbaarheid7x23 uur met uitzondering van onderhoud
Interfacebeheerder-machine
Aanleidingvraaggedreven (pull)
Levertijduitgesteld
Leveromvangomvangrijk
Herhalingperiodiek

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
BRK/levering standHeeft bron
  • Gegevenslandschap van de overheid (Let op: pagina bestaat niet.)
BRK/levering standRealiseert