Sjabloon:Nieuwsberichten

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken

Dit is het sjabloon 'Nieuwsberichten'. Het is bedoeld om nieuwsberichten te publiceren op de Hoofdpagina en Actueel. Je voegt het toe op een nieuwe pagina, waarbij je de titel, tekst van het nieuwsbericht en de publicatiedatumDatum waarop document het laatst is gepubliceerd (http://standaarden.overheid.nl/owms/4.0/doc/eigenschappen/dcterms.modified) binnen het sjabloon zet:

{{Nieuwsberichten
|PublicatiedatumDatum waarop document het laatst is gepubliceerd (http://standaarden.overheid.nl/owms/4.0/doc/eigenschappen/dcterms.modified)=
|titel=
|bericht=
|hoofdpagina=nee
}}

Zet bij het aanmaken de eigenschap hoofdpagina op nee: zo kun je het nieuwsbericht opslaan en laten lezen door NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur Beheer voor het op de hoofdpagina wordt weergegeven. Ben je tevreden met het bericht, dan verander je nee in ja en publiceert zo het bericht.

NB: alle nieuwsberichten worden gepubliceerd op de hoofdpagina. Wil je dat de pagina ook op een themapagina getoond wordt, voeg dan de categorie van het thema toe, bijvoorbeeld

[[Categorie:Privacy]]

Ook sommige andere pagina's zoeken naar nieuws, kijk voor de zekerheid even op de pagina waar je het wilt vermelden op welke categorie deze zoekt. Controleer na publicatie of het bericht ook daadwerkelijk getoond wordt.


(Bewerk deze pagina om de sjabloontekst te bekijken.)