Katernen: verschil tussen versies

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
(poging vaag blokje na sjabloon kwijt te raken)
(link naar archief ipv documenten)
 
Regel 1: Regel 1:
{{Archief}}Vanaf NORA 3.0 wordt (ontwikkeling van) NORA opgedeeld in katernen. De katernen "Strategie" en "Principes voor samenwerking en dienstverlening" zijn binnen NORA 3.0 gepubliceerd en zijn de basis voor de [[:Categorie:Basisprincipes|Basisprincipes]] en [[:Categorie:Afgeleide principes|Afgeleide principes]] in deze NORA wiki. De vóór 2012 opgeleverde katernen, evenals dossiers, kunt u vinden onder [[documenten]].
+
{{Archief}}Vanaf NORA 3.0 wordt (ontwikkeling van) NORA opgedeeld in katernen. De katernen "Strategie" en "Principes voor samenwerking en dienstverlening" zijn binnen NORA 3.0 gepubliceerd en zijn de basis voor de [[:Categorie:Basisprincipes|Basisprincipes]] en [[:Categorie:Afgeleide principes|Afgeleide principes]] in deze NORA wiki. De vóór 2012 opgeleverde katernen, evenals dossiers, kunt u vinden onder [[Archief]].
  
 
==Katernen in ontwikkeling==
 
==Katernen in ontwikkeling==

Huidige versie van 9 sep 2019 om 14:59


NB: Deze pagina maakt deel uit van de Historie van de NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur en kan verouderde informatie bevatten!
Vanaf NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur 3.0 wordt (ontwikkeling van) NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur opgedeeld in katernen. De katernen "Strategie" en "Principes voor samenwerking en dienstverlening" zijn binnen NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur 3.0 gepubliceerd en zijn de basis voor de Basisprincipes en Afgeleide principes in deze NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur wiki. De vóór 2012 opgeleverde katernen, evenals dossiers, kunt u vinden onder Archief.

Katernen in ontwikkeling

De NORA Architectuur Board heeft besloten tot doorontwikkeling van NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur middels drie katernen:[1]:

  1. Katern Verbinden
  2. Katern Ketenbesturing
  3. Katern Beveiliging
  4. Katern Vier (nader te bepalen)

Het Bestand:NORA proces afstemming katernen.pdf staat beschreven in een document, goedgekeurd door de gebruikersraad NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur[2].

Referenties

  1. Architectuur Board 2012-06-08
  2. Bestand:NORA proces afstemming katernen.pdf