Bestand:GO Pressure Cooker Interactie.pdf

Uit NORA Online
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

GO_Pressure_Cooker_Interactie.pdf(bestandsgrootte: 2,29 MB, MIME-type: application/pdf)

Pressure cooker, Interactie[bewerken]

Dit document bevat de visie op het domein Interactie van de pressure cooker om versneld te komen tot een GDI-Architectuur (GA) voor de GDI.

De scope van het domein Interactie omvat alle elektronische informatie-uitwisseling vanuit de digitale basisinfrastructuur met “burgers en bedrijven”. Het bevat naast het berichtenstelsel alle onderdelen van de basisinfrastructuur ten behoeve van (elektronische) informatie-uitwisseling met burgers, bedrijven, instellingen, intermediairs en hun gemachtigden. Vanuit die lijn behoren de volgende voorzieningen en ontwikkelingen tot het domein Interactie: Portals, Gepersonaliseerde voorzieningen, Dienstverlening aan ondernemers en Federatief berichtenstelsel.

Uitwisseling t.b.v. identificatie en autorisatie is geen onderdeel van de scope. De capability’s2 die in dit document en de bijbehorende bijlagen worden beschreven richten zich op het faciliteren van alle vormen van interactie. Naast de bekende kanalen persoonlijk contact, telefonisch en Internet/apps houden we ook rekening met mechanismen als kunstmatige intelligentie, chatbots en de interactie met bedrijven.

Deze resultaten zijn/worden verder uitgewerkt in de GDI-Architectuur (GA).

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie10 dec 2020 16:37 (2,29 MB)Tpeelen (overleg | bijdragen)

Dit bestand wordt op de volgende 5 pagina's gebruikt: