Expertgroep Beveiliging

Uit NORA Online
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Onderdeel van
Thema's
Contact
Guus van den Berg
Guus.vandenberg@cip-overheid.nl
Status
Actueel
Dit thema wordt momenteel opnieuw bekeken door de Expertgroep Beveiliging

Deze expertgroep, die in het verleden heeft bestaan (zie de pagina Over katern Beveiliging), is in 2022 opnieuw gevormd op verzoek van de NORA Gebruikersraad. Guus van den Berg van het CIP (Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming) is trekker van dit thema.


Iedereen uit de publieke sector die bij wil dragen aan deze expertgroep en eigen tijd en expertise wil inbrengen, is van harte welkom. Daarnaast zoeken we ook documenten of andere kennis die van waarde is om de opdracht van de Gebruikersraad uit te voeren. Voor aanmeldingen en meer informatie e-mail naar Guus.vandenberg@cip-overheid.nl.

Alle bijeenkomsten van de expertgroep Beveiliging

In de onderstaande tabel zijn alle bijeenkomsten van de expertgroep Beveiliging weergegeven. Wil je meer over een bepaalde bijeenkomst zoals een agenda of een verslag, klik op de betreffende bijeenkomst.

BijeenkomstDatum“Datum <span style="font-size:small;">(Date)</span>” is een type en voorgedefinieerde eigenschap, geleverd door Semantic MediaWiki, om datumwaarden weer te geven.LocatieDoel
Expertgroep Beveiliging november 202421 november 2024MS Teamshet beoordelen van de huidige pagina's/producten van het thema Beveiliging, als input voor het herontwerp van dit thema.
Expertgroep Beveiliging september 202419 september 2024MS Teamshet beoordelen van de huidige pagina's/producten van het thema Beveiliging, als input voor het herontwerp van dit thema.
Expertgroep Beveiliging juni 202420 juni 2024MS Teamshet beoordelen van de huidige pagina's/producten van het thema Beveiliging, als input voor het herontwerp van dit thema.
Expertgroep Beveiliging december 202314 december 2023Online - MS Teamshet beoordelen van de huidige pagina's/producten van het thema Beveiliging, als input voor het herontwerp van dit thema.
Expertgroep Beveiliging november 20232 november 2023MS Teamshet beoordelen van de huidige pagina's/producten van het thema Beveiliging, als input voor het herontwerp van dit thema.
Expertgroep Beveiliging september 202321 september 2023MS Teamshet beoordelen van de huidige pagina's/producten van het thema Beveiliging, als input voor het herontwerp van dit thema.
Expertgroep Beveiliging juni 202315 juni 2023Offline sessie incl. borrelhet beoordelen van de huidige pagina's/producten van het thema Beveiliging, als input voor het herontwerp van dit thema.
Expertgroep Beveiliging april 20236 april 2023MS Teamshet beoordelen van de huidige pagina's/producten van het thema Beveiliging, als input voor het herontwerp van dit thema.
Expertgroep Beveiliging november 202224 november 2022MS Teamshet beoordelen van de huidige pagina's/producten van het thema Beveiliging, als input voor het herontwerp van dit thema.
Expertgroep Beveiliging september 202215 september 2022MS Teamshet beoordelen van de huidige pagina's/producten van het thema Beveiliging, als input voor het herontwerp van dit thema.
Expertgroep Beveiliging juli 202214 juli 2022MS Teamshet beoordelen van de huidige pagina's/producten van het thema Beveiliging, als input voor het herontwerp van dit thema.
Expertgroep Beveiliging juni 202230 juni 2022MS Teamshet beoordelen van de huidige pagina's/producten van het thema Beveiliging, als input voor het herontwerp van dit thema.
Expertgroep Beveiliging april 202211 april 2022MS Teamshet inventariseren van behoeftes, wensen en verwachtingen van gebruikers en het inventariseren welke bijdrage deelnemers kunnen leveren aan het herontwerpen van het thema Beveiliging.