Nieuwe dochter aanmelden

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken

De NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur wil graag een zo volledig mogelijk beeld geven van de bestaande sets met architectuurafspraken in de publieke sector. Kom je dus een architectuurEen beschrijving van een complex geheel, en van de principes die van toepassing zijn op de ontwikkeling van het geheel en zijn onderdelen. tegen die nog niet in de wiki staat, of ben je bezig een nieuwe architectuurEen beschrijving van een complex geheel, en van de principes die van toepassing zijn op de ontwikkeling van het geheel en zijn onderdelen. op te zetten, dan komen we graag in contact. Je kunt ons mailen op nora@architectuur.nl of bellen (telefoon nummers op NORA Beheer).

Wat voor architecturen zijn interessant voor de NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur?

Alle architecturen die in een deel van het publieke domein gelden of nog ontwikkeld worden zijn voor ons interessant. Architecturen die voor één enkele organisatie of project gelden kunnen als voorbeeld dienen voor anderen als ze vrij beschikbaar zijn. Architecturen die over de organisatiegrenzen heen gaan zijn nog veel interessanter, aangezien toekomstige projecten van anderen daar rekening mee moeten houden. Dit soort architecturen noemen we 'dochters' en vragen we mee te doen in de NORA-familie.

Wat zijn de gevolgen van het aanmelden bij NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur?

Het eerste wat er gebeurt is dat we contact opnemen met de beheerders van de architectuurEen beschrijving van een complex geheel, en van de principes die van toepassing zijn op de ontwikkeling van het geheel en zijn onderdelen.. Als zij er niet op tegen zijn maken we een dochterpagina aan in de wiki, die een contactpersoon namens de beheerders mag vullen met informatie. Hier kunnen desgewenst ook bestanden ter download aan worden toegevoegd.

Alle dochters zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de Gebruikersraad NORA en ontvangen automatisch de nieuwsbrief met NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur Familienieuws. Bovendien zullen ze worden uitgenodigd voor andere bijeenkomsten van de NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur voor zover die voor hen relevant zijn. Deelname aan de NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur familie is gratis.