Passende vorm, gegevens ter identificatie

Uit NORA Online
ISOR:Passende vorm- gegevens ter identificatie /
Versie door Jbreeman (Overleg | bijdragen) op 11 jan 2018 om 13:06

Ga naar: navigatie, zoeken

 

The given value "De verantwoordelijke heeft gegevens ter identificatieHet bekend maken van de identiteit van personen, organisaties of IT-voorzieningen. van de betrokkene om hem zijn rechten te laten doen gelden. Deze gegevens worden niet behouden, verkrijgen of verwerkt als er geen doeleinden, conform U.01 §2.2.1).zijn om nog persoonsgegevens van betrokkene te verwerken[1]. Als identificatieHet bekend maken van de identiteit van personen, organisaties of IT-voorzieningen. niet mogelijk is wordt de betrokkene daarvan indien mogelijk in kennis gesteld. Voetnoot:
  1. Avg art. 11.
" contains strip markers and therefore it cannot be parsed sufficiently.
Logo ISOR normen (een hangslot met de tekst ISOR norm)

Stelling

De verantwoordelijke heeft gegevens ter identificatieHet bekend maken van de identiteit van personen, organisaties of IT-voorzieningen. van de betrokkene om hem zijn rechten te laten doen gelden. Deze gegevens worden niet behouden, verkrijgen of verwerkt als er geen doeleinden, conform U.01 §2.2.1).zijn om nog persoonsgegevens van betrokkene te verwerken[1]. Als identificatieHet bekend maken van de identiteit van personen, organisaties of IT-voorzieningen. niet mogelijk is wordt de betrokkene daarvan indien mogelijk in kennis gesteld.

Voetnoot:
  1. Avg art. 11.

Bovenliggende principe(s)

Deze norm realiseert het privacyprincipe Toegang gegevensverwerking voor betrokkenen via de conformiteitsindicator in een passende vorm.

Grondslag