Themasessie Privacy in de Praktijk - ervaringen CBS

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken


NORANederlandse Overheid ReferentieArchitectuur Gebruikersdag 29 mei 2018
Ronde 1 (13.30-14.30 uur)
Alle rondes
logo NORA Gebruikersdag, de teksten NORA (blauw), Gebruikersdag (paars) en Nederlandse Overheid Referentie Architectuur (lichtblauw), voor een takje met daaraan puzzelstukjes in blauw en paars
Deze sessie is onderdeel van de NORA Gebruikersdag 29 mei 2018. De middag wordt om 13.00 uur centraal afgetrapt, daarna zijn er drie rondes met themasessies.

Alle sessies vinden plaats bij CBS Den Haag, zonder aanmelding en geldig identiteitsbewijs kun je dit gebouw helaas niet binnen. Aanmelding per sessie, uiterlijk donderdag 24 mei 2018 15.00 uur.

Bijeenkomst op dinsdag 29 mei 2018, locatie: CBS, Henri Faasdreef 312, 2492 JP Den Haag.
Doel: Kennis delen over het omgaan met de AVG en aan de hand van de casus CBS de behoefte aan use cases in NORANederlandse Overheid ReferentieArchitectuur bepalen
Doelgroep: Iedereen die te maken heeft met privacy of daarin geïnteresseerd is
Contactpersoon: Marc Gerrard
Aanmelden: marc.gerrard@ictu.nl.


Het Centraal Bureau voor de Statistiek is al 20 jaar structureel bezig met privacy. De implementatie van de AVG zorgde daardoor voor weinig zweetdruppels bij CBS. Wil je weten hoe ze dit voor elkaar gekregen hebben? Max Booleman, functionaris gegevensbescherming bij CBS laat jullie meekijken in de ‘privacykeuken’ van CBS.

De casus is aanleiding om met de aanwezigen te kijken wat de NORANederlandse Overheid ReferentieArchitectuur in het thema Privacy voor best practices, use cases et cetera toe kan voegen om het thema beter aan te laten sluiten bij jullie behoeften.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Hulpmiddelen