NORA Gebruikersdag 10 november 2020

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken

Bijeenkomst van NORA Gebruikersdagen op dinsdag 10 november 2020, 13.00 uur tot 16.00, locatie: Online via MS Teams.
Doel: Kennis delen
Doelgroep: architecten, managers, CIO's, studenten
Contactpersoon: Nora@ictu.nl
Aanmelden: Via een link in de outlook uitnodiging.Programma NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur Gebruikersdag

Op 10 november vindt de feestelijke Gebruikersdag plaats. Het thema van deze middag is “Groei en Ontwikkeling”.

15 jaar geleden is NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur gestart en zie eens wat een familie er nu staat! Bevlogen architecten, bestuurders en beleidsmakers hebben NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur gemaakt tot wat het nu is. Stapje voor stapje is NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur een familie met een aanzienlijk aantal dochters geworden. De verscheidene thema’s, die we met zijn allen hebben opgepakt, zijn allen gelinkt aan referentiearchitectuur. Door die samenwerking is NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur uitgegroeid tot een community met honderden leden die elkaar weten te vinden en samenwerken aan de doorontwikkeling van NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur. En die groei zet zich onophoudelijk voort.

Op deze Gebruikersdag staan we stil bij het 15-jarig bestaan van NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur én kijken we naar de actuele ontwikkelingen.

Jarenlang hebben we gewerkt met Basisprincipes en Afgeleide principes, de kern van NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur. Dit jaar zijn er ontwikkelingen geweest, waardoor deze kern zich anders gaat ordenen. De werkgroep, die hiermee druk bezig is (geweest), wil iedereen meenemen in dit proces: “Kernwaarden voor dienstverlening”.

De afgelopen 10 jaar zijn de diverse NORA-thema’s opgepakt en uitgewerkt. Dit jaar is vooral gekeken naar de samenhang tussen deze thema’s en wat deze thema’s voor elkaar kunnen betekenen. Graag nemen we jullie mee in de resultaten tot nu toe en zijn we benieuwd hoe iedereen hier tegenaan kijkt.

Door de Corona-maatregelen kunnen we helaas niet fysiek samenkomen om dit 15-jarig bestaan met elkaar te vieren. Daarom wordt het een online bijeenkomst, waarbij jullie via de chat mee kunnen praten over de onderwerpen in de sessies.

Waar en wanneer?

Dinsdagmiddag 10 november van 13.00 uur tot 16.00 uur, via een online bijeenkomst. Genodigden ontvangen een uitnodiging via Outlook. Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen, neem dan contact op met nora@ictu.nl

Voor wie?

Iedereen die zich met architectuurEen beschrijving van een complex geheel, en van de principes die van toepassing zijn op de ontwikkeling van het geheel en zijn onderdelen. bezighoudt in de publieke sector is welkom, dus zet deze uitnodiging gerust door in je netwerk.

Meer informatie over deze Gebruikersdag kan je lezen in het Programma (PDF, 171 kB). Voor vragen nora@ictu.nl.